Bestellen
Download de actuele voorraadlijst (PDF).
U kunt planten bestellen door de bestellijst (Excel) te downloaden en ingevuld te:

  • mailen naar info@prettyperennials.nl of
  • in gefrankeerde enveloppe naar: PrettyPerennials, Paulaland 24, 2591 JD Den Haag

U krijgt dan binnen een week vrijblijvend een factuur gemaild of thuisgestuurd met de totale kosten inclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht, dus van het aantal en de grootte van de planten.
Indicatie:
0 - 10 kg: € 12,50
10 - 30 kg: € 17,50
Bij clienten in de regio Haaglanden kan de bestelling ook thuisgebracht worden (vanaf 10 stuks). De bezorgkosten bedragen dan € 5. Zelf ophalen kan in overleg.
De planten worden verzonden binnen twee weken na overmaking van het factuurbedrag op rekeningnummer 5982473, t.n.v. PrettyPerennials, Den Haag.

Verzending
De planten worden in een doos verzonden, afzonderlijk verpakt, en nog dezelfde dag verstuurd. Help de planten om goed aan te slaan door ze zo snel mogelijk uit te pakken. Als u nog geen tijd hebt om ze te poten, zet ze dan zo lang op een beschaduwde plaats en geef ze water. Ze zullen u dankbaar zijn!
In het zomerseizoen zullen de meeste planten teruggeknipt moeten worden om ze te kunnen verzenden, maar ze zullen snel weer uitlopen.
Mocht er ondanks alle voorzorgen tijdens het transport iets mis gegaan zijn, neemt u dan contact op, dan kan in overleg voor een oplossing gezorgd worden. Levering van planten in pot is mogelijk van april tot en met oktober.

Landplanten
Planten die door scheuren worden vermeerderd, kunnen ook als z.g. landplant geleverd worden. Dit is aangegeven in de voorraadlijst. Deze levering is alleen mogelijk in de maanden januari tot en met maart, wanneer de planten in rust zijn. De planten worden dan met kale wortels, zonder blad en zonder pot geleverd. Omdat dit minder werk en materiaal kost, geldt voor deze planten een korting van 50%. De korting wordt verrekend in de factuur. Bestellen is mogelijk tot 15 februari, levering volgt in de februari, maart of april, afhankelijk van de weersomstandigheden. Na ontvangst van de landplanten kunnen die het beste IN de doos bewaard blijven op een zeer koele plaats (schuur of garage), maar niet langer dan nodig.

Voorwaarden
De voorwaarden voor levering aan consumenten kunt u hier downloaden. Neemt u hier kennis van voor u tot bestellen overgaat.